Novisport

Of het nu gaat om afvallen, sterker worden of algehele fitheid, voor een blijvende verandering zal bewegen en goed eten een vaste plek in je leven moeten hebben.
Dat wordt een stuk makkelijker als de trainingen naast effectief vooral ook leuk zijn.
Sfeer, persoonlijke aandacht en afstemmen op de behoeftes van de klant of groep staat bij Novisport dan ook hoog in het vaandel.

Naast Personal Training, Duo Training of een losse sessie om bijvoorbeeld aan je techniek te werken op de locatie aan de Nassaulaan in Delft, verzorgt Novisport ook training bij u op locatie voor zowel particulieren als bedrijven.
Zo kun je bijvoorbeeld (met de babyfoon) je deur uit lopen om met je buurtgenoten samen trainen en in 5 minuten weer thuis zijn.

Voor werkgevers heeft het aanbieden van een training op locatie o.a. de volgende voordelen: 
* U werkt aan de vitaliteit van uw werknemers.
* Samen sporten fungeert tevens als teambuilding.
* Het draagt bij aan aantrekkelijk werkgeverschap.
* Men kan, in tegenstelling tot bedrijfsfitness waarbij men naar een sportschool moet   gaan, aansluitend aan de werkzaamheden sporten. De drempel van te kort aan tijd, je moeten vastleggen aan een abonnement of je niet prettig voelen in een sportschool wordt daarmee weggenomen.
* Aangezien het op uw locatie is valt het niet binnen de werkkostenregeling.

Daarnaast kunt u bij Novisport terecht voor presentaties over voeding & beweging, losse trainingen voor uw evenement of een (mid)dagvullend teambuilding programma waarin d.m.v. sport en gerichte interventies wordt ingegaan op het door u gewenste onderwerp, zoals bijvoorbeeld samenwerking.

Ik ga graag met u in gesprek om te kijken wat Novisport voor u kan betekenen.

Roeland de Jong is Personal Trainer en oprichter van Novisport.

Hij is vader van twee dochters en is naast het sporten graag bezig met muziek en theater.  

Novisport
Nassaulaan 2a
2628GH Delft 

✉ info@novisport.nl
☎ 06-47794110
★ www.novisport.nl