Door een knieblessure een fysiotherapeut opgezocht. Ik kon hier supersnel terecht en werd geduldig geholpen. Ik werd voor mijn gevoel erg serieus genomen, ook toen mijn klachten na een paar weken weer terug keerden. Verder gezocht naar de oorzaak en uiteindelijk gevonden. Een groot voordeel was ook dat ik kracht oefeningen voor mijn knie mocht doen bij de sportschool die ernaast zit. Inmiddels van mijn klachten af en weer lekker aan het hardlopen!

read more

Vivian van Leeuwen

ls fanatiek bergsporter was ik de loop van de jaren gewend met blessures en pijntjes te leven. Afgelopen winter toch weer eens bij de fysiotherapeut bij de sportschool aangeklopt. Ik had er eerlijk gezegd niet al te hoge verwachtingen van aangezien in
read more

Dhr. FenglerPatient

De afgelopen jaren ben ik een flink aantal keer begonnen met hardlopen, maar ik moest steeds na korte tijd stoppen wegens knieklachten. Dit keer heb ik m’n eigenwijsheid aan de kant gezet en aangeklopt bij reaXion Fysiotherapie voor begeleiding.
read more

Mw. SpekPatient

In maart ben ik bij deze praktijk gekomen i.v.m. dystrofie aan mijn voet, dat ik heb opgelopen na een operatie. Dystrofie is een abnormale pijn reactie van het lichaam op een normale (pijnloze) prikkel.
read more

Mw. PfundtPatient