bergsport

Klacht: schouder
Naam: Dhr. Fengler

A ls fanatiek bergsporter was ik de loop van de jaren gewend met blessures en pijntjes te leven. Afgelopen winter toch weer eens bij de fysiotherapeut bij de sportschool aangeklopt. Ik had er eerlijk gezegd niet al te hoge verwachtingen van aangezien in de loop van 15 jaar diverse artsen en therapeuten weinig voor mijn schouder konden doen. Bij Reaxion werd ik al snel met een op een sporter gerichte therapie weer de sportschool ingestuurd: specifieke oefeningen met gewichten en op maat gesneden behandeling. Binnen 6 weken kon ik mijn geliefde sport weer oppakken waar ik eigenlijk al afscheid van had genomen. Het plezier in de sport en daarmee een deel van het leven is weer helemaal terug waarvoor dank Reaxion!


eline_hardlopen

Klacht: knie
Naam: Mw. Spek

De afgelopen jaren ben ik een flink aantal keer begonnen met hardlopen, maar ik moest steeds na korte tijd stoppen wegens knieklachten. Dit keer heb ik m’n eigenwijsheid aan de kant gezet en aangeklopt bij reaXion Fysiotherapie voor begeleiding. Behoorlijk tegennatuurlijk om naar de fysiotherapeut te stappen op een moment dat ik geen klachten had, maar het heeft wel gewerkt.
Tijdens de sessies trainden we gericht en ik kreeg ook oefeningen mee voor thuis, dit alles om m’n knieën sterker te maken. Ook kreeg ik hulp bij het maken van een trainingsschema. Daarmee is het nu wel gelukt: 5 kilometer binnen 30 minuten. En nu langzaam verder trainen naar de 10!Klacht: dystrofie
Naam: Mw. Pfundt

In maart ben ik bij deze praktijk gekomen i.v.m. dystrofie aan mijn voet, dat ik heb opgelopen na een operatie. Dystrofie is een abnormale pijn reactie van het lichaam op een normale (pijnloze) prikkel. Omdat het een chronische klacht is, loop ik inmiddels al even  in de praktijk. Omdat er verbouwd werd in de praktijk heb ik de verandering goed kunnen zien. De praktijk heeft een moderne en frisse uitstraling gekregen. Ik ben erg tevreden over de behandeling. De fysiotherapeuten zijn vriendelijk, open en spontaan en er wordt goed naar de patiënt geluisterd. Ik kan dan ook stellig zeggen dat ik tevreden ben.