Bel ons op: 015-7009731

Over ons

Sjoerd Commandeur
arrow

Sjoerd Commandeur

close
info:
Opleiding: Hogeschool Leiden

Van jongs af aan heeft gezondheid en sport centraal gestaan in mijn leven. Vanuit de schaatssport ben ik doorgestroomd naar het wielrennen waar ik tot mijn 21e de ambitie heb gehad om professional te worden. Helaas bleek dit voor mij niet mogelijk maar ik heb mooie herinneringen aan deze tijd waarbij ik in de nederlandse selectie heb gereden met o.a. renners als Robert Gesink en Rob Ruigh.

Fysiotherapie was dan ook een logische keuze om te gaan studeren. Mijn ambitie is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door wetenschappelijk onderzoek met fysiotherapie te combineren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de patiënt centraal staat, zodat een zo optimaal mogelijk resultaat bereikt wordt.

In januari 2014 heb ik de opleiding hand(fysio)therapie afgerond. Dit is een specialisatie binnen de fysiotherapie gericht op het diagnosticeren en behandelen van hand- en polsklachten.
Rutger Mantel
arrow

Rutger Mantel

close
info:
Opleiding: Hogeschool Rotterdam, International Academy for Sportscience, Transfergroep Rotterdam

Tijdens mijn studie fysiotherapie ben ik gaan werken bij ADO Den Haag. Toen mijn studie afgerond was in 2004 ben ik fysiotherapeut geworden bij de jeugdafdeling van de Betaald Voetbal Organisatie. Het was een bijzonder goede lichting met o.a. spelers als Tim Krul, Eljero Elia, Darryl Janmaat, Wesley & John Verhoek. Deze ervaring met ‘topsport’ smaakte naar meer en ik ben de opleiding sportfysiotherapie gaan volgen op de International Academy for Sportscience te Gennep.

Na voltooiing in 2006 ben ik voornamelijk werkzaam geweest bij een particuliere praktijk in Den Haag. In 2010 ben ik begonnen met de opleiding Master Manuele therapie in Rotterdam.
Rene Roelfsema
arrow

Rene Roelfsema

close
info:
Opleiding: Hogeschool Leiden

Sport en bewegen loopt als een rode draad door mijn leven, mede hierom ben ik fysiotherapie gaan studeren. Naast mijn werkzaamheden bij reaXion werk ik ook in een particuliere praktijk in Den Haag. Ik heb ervaring met mensen met zeer uiteenlopende problematiek, van nek- en rugklachten tot aan enkel-/voetklachten, maar ook met reumatische aandoeningen en longaandoeningen. Ook revalideren na een operatie van bijvoortbeeld heup of knie kom ik regelmatig tegen in de praktijk.

Ik heb de cursus van het ‘Medical Taping Concept’ afgerond zodat ik ook op deze manier kan zorgen voor een zo optimaal mogelijk herstel.

Verder heb ik gewerkt op de longrevalidatie van het Rijnlands revalidatiecentrum in Leiden, een multidisciplinair revalidatiecentrum. Tevens heb ik de cursus ‘Fysiotherapie bij COPD en astma’ afgerond waardoor ik mensen met longproblematiek in de praktijk nog beter kan begeleiden om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te krijgen.
Tessa de Bie
arrow

Tessa de Bie

close
info:
In juni 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Mijn interesse in het menselijk lichaam is gegroeid tijdens mijn topsportperiode in de basketbal. Vanaf mijn 13e speelde ik al op hoog niveau basketbal en heb ik alle nationale jeugdselectie-teams doorlopen. Helaas door vele blessures heb ik mijn topsport carrière naast me moeten neerleggen. Echter door de vele uren bij fysiotherapeuten wist ik wel wat ik later wilde gaan doen: fysiotherapeut worden!

Naast mijn affiniteit met (top)sport heb ik tijdens mijn stages in het ziekenhuis ook hart gekregen voor mensen met chronische aandoeningen zoals hersenbloedingen, parkinson en MS. Om deze reden heb ik mij aangesloten bij het MS-netwerk. De diversiteit van mensen die bij de fysiotherapeut komt is enorm, dit maakt het werk als fysiotherapeut voor mij zo leuk en uitdagend.
Dana Hofstede
arrow

Dana Hofstede

close
info:
Ik ben Dana Hofstede. Ik heb in 1997 mijn opleiding fysiotherapie afgerond aan de hogeschool Rotterdam. Na een aantal jaren als algemeen fysiotherapeut gewerkt te hebben ben ik in contact gekomen met de handrevalidatie. Ik was gelijk enthousiast en ben mij verder gaan specialiseren. Ik heb meerdere cursussen gevolgd o.a. spalkcursussen en in 2012 heb ik de praktijkopleiding handtherapie behaald. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij het Hand en polscentrum in Den Haag (Sophia Revalidatie) om mij alleen maar bezig te kunnen zijn als handtherapeut. Ik werk hier nauw samen met revalidatiearts en plastisch chirurgen.

Het mooiste aan mijn werk is om mensen te adviseren en te helpen revalideren na een handletsel om daarna weer zo optimaal te kunnen functioneren in het alledaags leven. Pas als je wat aan je handen mankeert kom je erachter wat voor invloed dat heeft op je functioneren.

Naast mijn werk bij Sophia Revalidatie zal ik per januari 2015 werkzaam zijn hier in de praktijk reaxion. Voor mij een hele leuke nieuwe ervaring en hier kan ik mijn opgedane ervaring en deskundigheid zeker toepassen om een goede kwaliteit te kunnen leveren.
Claire van Zuilen
arrow

Claire van Zuilen

close
info:
Al van jongs af aan ben ik geinteresseerd in het menselijk lichaam. Toen ik door een sportblessure zelf terecht kwam bij de fysiotherapeut, was mijn keuze snel gemaakt: Ik wil fysiotherapeut worden. Tijdens mijn opleiding heb ik veel verschillende soorten stage plekken gehad. Ziekenhuizen, bijzondere instellingen maar ook de eerste lijns praktijk.

Hierin leerde ik dat het belangrijk is om mensen "zorg op maat" te kunnen bieden. Mede hierom, wil ik mij op korte termijn gaan specialiseren. Ik vind het belangrijk om een patiënt de best mogelijke behandeling te geven. De psychosomatische fysiotherapie vind ik onwijs interessant en is de richting waarin ik graag patiënten wil gaan helpen.

Naast mijn werk bij reaXion Fysiotherapie, doe ik nog geregeld waarnemingen in andere praktijken in Delft en Den Haag.
Roeland de Jong
arrow

Roeland de Jong

close
info:
Na drie jaar groepslessen te hebben gegeven bij een sportschool ben ik in februari 2013 gestart met het verzorgen van eigen trainingen. Hieruit is Novisport ontstaan.

Of het nu gaat om afvallen, meer energie hebben of sterker worden, voor een blijvende verandering zal bewegen een vaste plek in je leven moeten krijgen. Door te zorgen dat elke training anders is, oefeningen te bieden op ieders niveau en elementen als spel en samenwerken toe te voegen worden de trainingen naast effectief ook leuk. Je doel behalen wordt hierdoor een stuk makkelijker.
Jeroen van der Kooij
arrow

Jeroen van der Kooij

close
info:
Van jongs af aan vind ik sporten fantastisch. Op mijn12e scheurde ik tijdens het voetballen mijn kruisband en meniscus. Zo kwam ik in aanraking met fysiotherapie en kreeg ik steeds meer interesse in gezondheid en de mogelijkheden van het lichaam. Na mijn VWO was de keuze voor de opleiding fysiotherapie snel gemaakt.

Ik heb mijn opleiding fysiotherapie gedaan aan de Hogeschool Leiden en daarnaast heb ik mij op de Hogeschool Rotterdam verdiept in de kaak, hoofdpijn en duizeligheid. Dit geeft mij de mogelijkheid klachten van de voet tot en met het hoofd te behandelen. Van klachten die ontstaan tijdens sporten tot klachten die ontstaan tijdens het werk of het eten.

In alle behandelingen vind ik het belangrijk goed naar het verhaal en de doelen van de patiënt te luisteren. Door dit mee te nemen in de therapie is er enorm veel winst te behalen.
Karin Bosma
arrow

Karin Bosma

close
info:Leeuwenstein

Leeuwenstein 10
2627AM Delft
Telefoon: 015-7009731

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
8:00 tot 18:00
8:00 tot 18:00
8:00 tot 18:00
8:00 tot 18:00
8:00 tot 18:00
op afspraak
Gesloten

Nassaulaan

Nassaulaan 2a,
2628GH Delft
Telefoon: 015-7009731

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
8:00 tot 20:00
8:00 tot 22:00
8:00 tot 22:00
8:00 tot 18:00
8:00 tot 22:00
op afspraak
Gesloten