Sjoerd Commandeur
arrow

Sjoerd Commandeur

close
info:
Opleiding: Hogeschool Leiden

Van jongs af aan heeft gezondheid en sport centraal gestaan in mijn leven. Vanuit de schaatssport ben ik doorgestroomd naar het wielrennen waar ik tot mijn 21e de ambitie heb gehad om professional te worden. Helaas bleek dit voor mij niet mogelijk maar ik heb mooie herinneringen aan deze tijd waarbij ik in de nederlandse selectie heb gereden met o.a. renners als Robert Gesink en Rob Ruigh.

Fysiotherapie was dan ook een logische keuze om te gaan studeren. Mijn ambitie is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door wetenschappelijk onderzoek met fysiotherapie te combineren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de patiënt centraal staat, zodat een zo optimaal mogelijk resultaat bereikt wordt.

In januari 2014 heb ik de opleiding hand(fysio)therapie afgerond. Dit is een specialisatie binnen de fysiotherapie gericht op het diagnosticeren en behandelen van hand- en polsklachten.
Rutger Mantel
arrow

Rutger Mantel

close
info:
Opleiding: Hogeschool Rotterdam, International Academy for Sportscience, Transfergroep Rotterdam

Tijdens mijn studie fysiotherapie ben ik gaan werken bij ADO Den Haag. Toen mijn studie afgerond was in 2004 ben ik fysiotherapeut geworden bij de jeugdafdeling van de Betaald Voetbal Organisatie. Het was een bijzonder goede lichting met o.a. spelers als Tim Krul, Eljero Elia, Darryl Janmaat, Wesley & John Verhoek. Deze ervaring met ‘topsport’ smaakte naar meer en ik ben de opleiding sportfysiotherapie gaan volgen op de International Academy for Sportscience te Gennep.

Na voltooiing in 2006 ben ik voornamelijk werkzaam geweest bij een particuliere praktijk in Den Haag. In 2010 ben ik begonnen met de opleiding Master Manuele therapie in Rotterdam.
Rene Roelfsema
arrow

Rene Roelfsema

close
info:
Opleiding: Hogeschool Leiden, SOMT University of Physiotherapy

Sport en bewegen loopt als een rode draad door mijn leven, mede hierom ben ik fysiotherapie gaan studeren. Na afronding van mijn studie in 2012 ben ik mij verder gaan specialiseren in de manuele therapie. Hierdoor heb ik diepgaande kennis verkregen voor de diagnostiek en therapie voor met name gewrichtsklachten, uiteenlopend van nek- en rugklachten tot schouder-, heup, knie- en enkelproblematiek.

Verder doe ik dry needling, medical taping en heb ik aanvullende scholing gevolgd voor schouderproblematiek en voor fysiotherapie bij COPD en astma. Ik heb gewerkt op de longrevalidatie van het Rijnlands revalidatiecentrum in Leiden, een multidisciplinair revalidatiecentrum en deze ervaring is erg prettig voor begeleiding in de fysiotherapie praktijk.
Tessa de Bie
arrow

Tessa de Bie

close
info:
In juni 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Mijn interesse in het menselijk lichaam is gegroeid tijdens mijn topsportperiode in de basketbal. Vanaf mijn 13e speelde ik al op hoog niveau basketbal en heb ik alle nationale jeugdselectie-teams doorlopen. Helaas door vele blessures heb ik mijn topsport carrière naast me moeten neerleggen. Echter door de vele uren bij fysiotherapeuten wist ik wel wat ik later wilde gaan doen: fysiotherapeut worden!

Naast mijn affiniteit met (top)sport heb ik tijdens mijn stages in het ziekenhuis ook hart gekregen voor mensen met chronische aandoeningen zoals hersenbloedingen, parkinson en MS. Om deze reden heb ik mij aangesloten bij het MS-netwerk. De diversiteit van mensen die bij de fysiotherapeut komt is enorm, dit maakt het werk als fysiotherapeut voor mij zo leuk en uitdagend.
Claire van Zuilen
arrow

Claire van Zuilen

close
info:
Al van jongs af aan ben ik geinteresseerd in het menselijk lichaam. Toen ik door een sportblessure zelf terecht kwam bij de fysiotherapeut, was mijn keuze snel gemaakt: Ik wil fysiotherapeut worden. Tijdens mijn opleiding heb ik veel verschillende soorten stage plekken gehad. Ziekenhuizen, bijzondere instellingen maar ook de eerste lijns praktijk.

Hierin leerde ik dat het belangrijk is om mensen "zorg op maat" te kunnen bieden. Mede hierom, wil ik mij op korte termijn gaan specialiseren. Ik vind het belangrijk om een patiënt de best mogelijke behandeling te geven. De psychosomatische fysiotherapie vind ik onwijs interessant en is de richting waarin ik graag patiënten wil gaan helpen.

Naast mijn werk bij reaXion Fysiotherapie, doe ik nog geregeld waarnemingen in andere praktijken in Delft en Den Haag.
Jeroen van der Kooij
arrow

Jeroen van der Kooij

close
info:
Van jongs af aan vind ik sporten fantastisch. Op mijn12e scheurde ik tijdens het voetballen mijn kruisband en meniscus. Zo kwam ik in aanraking met fysiotherapie en kreeg ik steeds meer interesse in gezondheid en de mogelijkheden van het lichaam. Na mijn VWO was de keuze voor de opleiding fysiotherapie snel gemaakt.

Ik heb mijn opleiding fysiotherapie gedaan aan de Hogeschool Leiden en daarnaast heb ik mij op de Hogeschool Rotterdam verdiept in de kaak, hoofdpijn en duizeligheid. Dit geeft mij de mogelijkheid klachten van de voet tot en met het hoofd te behandelen. Van klachten die ontstaan tijdens sporten tot klachten die ontstaan tijdens het werk of het eten.

In alle behandelingen vind ik het belangrijk goed naar het verhaal en de doelen van de patiënt te luisteren. Door dit mee te nemen in de therapie is er enorm veel winst te behalen.
Jennifer Schipper
arrow

Jennifer Schipper

close
info:
In juni 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Leiden en ook werkzaam bij ReaXion Fysiotherapie. Daarvoor heb ik eerst nog de opleiding Sport, Gezondheidszorg en Vrijetijdsmanagment aan het CIOS gevolgd.

Mijn interesse op werkgebied lag in eerste instantie bij het geven van sportlessen aan kinderen. Maar tijdens de sportopleiding kwam ik erachter dat ik de werking van het lichaam veel interessanter vind. Toen is de opleiding fysiotherapie op mijn pad gekomen en hier voel ik me nu helemaal in thuis.

Naast mijn sportachtergrond heb ik mij gespecialiseerd in kaak- en hoofdpijn gerelateerde problemen. Deze specialisatie heb ik gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Hierdoor kan ik, naast de algemene klachten, ook mensen helpen die een beperkte mondopening- en/of een klikkende kaak- en/of spanning rondom de kaak hebben.

Sporten is wel nog steeds mijn passie en dat neem ik mee in al mijn behandelingen. Ik ben iemand van de actieve aanpak en vind het een leuke uitdaging om zo doelgericht- en gevarieerd mogelijk te werk te gaan.